Varför trädgårdsskötsel?

Det är inte bara för att man själv inte hinner med som man kan vilja få hjälp med trädgårdsarbete på Lidingö. Det kan vara svårt att veta exakt hur man ska ta hand om vissa plantor, särskilt om man inte har planterat sin trädgård själv. Det är inte alla som har tid eller intresse för att skaffa sig kunskaper om den stora mängd av olika växter som kan tänkas finnas i trädgården. De har olika skötselbehov och om det uppstår någon form av problem kan man behöva hjälp för att få bukt med dessa.

Förebygg problem

Plantor kan drabbas av olika typer av infektioner och röta som måste behandlas på rätt sätt. Vissa typer av ogräs kan vara väldigt invasiva och svåra att bli av med. En trädgårdsmästare vet hur man löser den typen av problem så att din trädgård fortsätter att vara ett vackert område kring ditt hus.

Vi har gröna fingrar 

I vissa fall kräver skötseln ett gott handlag för att få det snyggt. Att klippa en häck riktigt rakt kan vara svårt för den som inte är van. Samma sak med formklippning av vissa buskar. För att beskära fruktträd måste man veta vilka grenar som man kan ta bort och när det är bäst att beskära trädet så att det inte skadas av behandlingen.

Snabbt och effektivt arbete din trädgård

Någon som är van vid trädgårdsarbete gör det också mer effektivt. Det kan ta många timmar för den som inte vet hur man utför arbetet på bästa sätt. Timmar som du som kund troligen hellre lägger på något annat.

Läs mer om några av de specifika tjänster vi tillhandahåller här, eller kontakta oss direkt så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig eller tar fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

trädgårdsarbete Lidingö

Attraktiv prisbild med RUT-avdrag

För vissa arbeten med trädgården kan du utnyttja RUT-avdraget för hushållsnära tjänster. Det är värt upp till 75 000 kr per person och år och gäller endast arbetskostnaden. Kostnaden för trädgårdsarbete består nästan uteslutande av arbetstimmar, vilket gör det till en mycket bra affär. 

Du kan få avdrag för många typer av trädgårdsarbete, men inte alla. Generellt ger allmäna arbeten - gräsklippning, klippning av häckar, mossbekämpning m.m. - rätt till avdrag, men inte mer planterings- och anläggninsarbeten. Läs mer om detaljerna på Skatteverkets hemsida

Vi behärskar allt inom trädgårdsarbete