Om oss

Veteraner som tar hand om din trädgård

Välkommen till ett bemanningsföretag som sedan starten 2009 har haft målet att vara bäst på att sätta veteraner i arbete – och på det sättet ge våra kunder högkvalitativa tjänster inom en rad områden. Vi är idag ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och erbjuder hushållsnära tjänster och företagstjänster över hela Sverige.

Kvalitet, trygghet och ett trevligt och personligt bemötande är våra ledord som gör att vi kan underlätta vardagen för tusentals privatpersoner och företag varje år. Varje dag ser vi med glädje våra veteraner komma ut och bidra till att förbättra vardagen för våra kunder.

Etablerade inom trädgårdsarbete

Vi är ett etablerat företag inom trädgårdsarbete på Lidingö, med lång erfarenhet av trädgårdsarbete och många löpande uppdrag inom trädgårdsskötsel. Tveka inte att kontakta oss för referenser. Företaget är självfallet registrerat för F-skatt och innehar alla tillämpliga försäkringar.

Vid sidan av trådgårdsarbete erbjuder vi en rad andra tjänster för privatpersoner och företag inom hantverk, hushållsnära tjänster och omsorg. Vi behärskar allt inom trädgårdsarbete