Om oss

Veteraner som tar hand om din trädgård

Välkommen till ett trädgårdsälskande familjeföretag som sedan starten har haft målet att vara bland de bästa inom trädgårdsskötsel – och på det sättet ge våra kunder högkvalitativa tjänster inom en rad områden. Vi är idag ett av Sveriges mest passionerade företag inom skötsel och underhåll av grönytor och erbjuder våra tjänster och till privatpersoner och företag över hela Stockholm.

Kvalitet, trygghet och ett trevligt och personligt bemötande är våra ledord som gör att vi kan underlätta vardagen för tusentals privatpersoner och företag varje år. Varje dag ser vi med glädje våra trädgårdsmästare komma ut och förenkla vardagen för våra kunder.

Etablerade inom trädgårdsarbete

Vi är ett etablerat företag inom trädgårdsarbete på Lidingö, med lång erfarenhet av trädgårdsarbete och många löpande uppdrag inom trädgårdsskötsel. Tveka inte att kontakta oss för referenser. Företaget är självfallet registrerat för F-skatt och innehar alla tillämpliga försäkringar.

Vid sidan av trådgårdsarbete erbjuder vi en rad andra tjänster för privatpersoner och företag inom hantverk, hushållsnära tjänster och omsorg. Vi behärskar allt inom trädgårdsarbete